Tee od nehrđajućeg čelika

Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Cevna cijev je vrsta cijevne armature namijenjene spajanju vodovodnih cijevi. Sa cijevima, vodoinstalater može kombinirati ili podijeliti tok dvije odvojene cijevi. Obično se koristi standardna cijevna cijev za spajanje cijevi istog promjera. Međutim, klip može se koristiti i za spajanje cijevi različitog promjera, kada uključuje reduktor. Naše cijevi mogu biti izrađene od širokog raspona materijala kako bi se prilagodile potrebama različitih primjena. Pored toga, kako bi se zadovoljili zahtjevi međunarodnih kupaca, izrađuje se prema širokom rasponu standarda, kao što su ASME, DIN, JIS, EN, itd.

Nudimo Sanitarne armature, Sanitarne spojnice od nehrđajućeg čelika i cijevi od nehrđajućeg čelika koji se izrađuju od nehrđajućeg čelika optimalne kvalitete. Naš širok spektar čajnika od nehrđajućeg čelika poznat je među kupcima zbog svoje vlačne čvrstoće. Ove cijevne cijevi u različitim stupnjevima i završnim obradama prema potrebama.

Stainless Steel Tee manufacturers

Proizvođači nosača od nehrđajućeg čelika


Stainless Steel Tee suppliers

Dobavljači Tee od nehrđajućeg čelika


Stainless Steel Tee price

Cijena nehrđajućeg čelika


Tehnički podaci:
1. Veličina: DN25-DN100, 1 "- 4"
2. Standardi: ISO, IDF, DIN, SMS, 3A
3. Materijal: SUS304, SUS316L
4. Preciznost filtriranja: 0,45, 0,10, 0,65, 1,0, 3,0, 5,0, 10,0 (µm)
5. Filterski materijal: politetrafluoroetilen (PTFE), polipropilen (PP), polieterski telefon (PES / PS), PVDF (PVDF), najlon (N6, N66), fino miješanje (CN - CA)
6. Radna temperatura: <>
7. Količina filtera: 1-14. (a)
8. Spojni oblici: zavarivanje, paprati, konac, prirubnica
9. Materijal za brtvljenje: EPDM, FPM


vrste:
BS Povuci Tee
SMS Tee
3A Tee
Stezanje Tee


Površinski:
Obrada unutarnje površine: Ra≤0,8μm / 1,6μm
Vanjska obrada površine: Ra≤0,8μm / 1,6μm


primjena:
Ultra čista voda i filtriranje; Ultra čisto elektroničko filtriranje kemijskih otopina; Fermentacijski spremnici, spremnici, limenke s sastojcima, sterilni ispuh, ulazna filtracija; Elektronsko industrijsko filtriranje plinova visoke čistoće.


Sa širokim iskustvom i stručnošću, Beall Industry Group jedan je od vodećih proizvođača i dobavljača čajeva od nehrđajućeg čelika. Na raspolaganju su vam stotine visoko kvalificiranih radnika. Budite sigurni da ćete dobiti konkurentnu cijenu čaja od nehrđajućeg čelika na prodaju kod nas.


Upit