PRIVATNA POLITIKA

Ova pravila o privatnosti opisuju kako postupamo sa vašim osobnim podacima. Korištenjem www.beallindustry.com ("web mjesto") pristajete na pohranu, obradu, prijenos i otkrivanje vaših osobnih podataka kako je opisano u ovim pravilima o privatnosti.

Kolekcija

Možete pregledavati ovu web stranicu bez pružanja osobnih podataka o sebi. Međutim, za primanje obavijesti, ažuriranja ili traženje dodatnih informacija o www.beallindustry.com ili ovoj web stranici, možemo prikupljati sljedeće podatke: ime, kontakt podatke, adresu e-pošte, ID tvrtke i korisnika;

dopisivanje poslano ili od nas; sve dodatne informacije koje odlučite dati; i ostale informacije iz vaše interakcije s našom web stranicom, uslugama, sadržajem i oglašavanjem, uključujući podatke o računalu i vezi, statistiku pregleda stranica, promet na i sa stranice, podatke o oglasu, IP adresu i standardne podatke web dnevnika.

Ako nas odlučite dati nam osobne podatke, pristajete na prijenos i pohranu tih podataka na našim poslužiteljima koji se nalaze u Sjedinjenim Državama.

Koristiti

Vaše osobne podatke koristimo za pružanje usluga koje tražite, komuniciranje s vama, rješavanje problema, prilagođavanje vašeg iskustva, informiranje o našim uslugama i ažuriranjima web mjesta te mjerenje interesa za naše web stranice i usluge.

Kao i mnoge web stranice, koristimo "kolačiće" kako bismo poboljšali vaše iskustvo i prikupili informacije o posjetiteljima i posjetima našim web stranicama. Molimo pogledajte "Koristimo li" kolačiće "?" odjeljak u nastavku za informacije o kolačićima i kako ih koristimo.

razotkrivanje

Ne prodajemo ili ne iznajmljujemo vaše osobne podatke trećim osobama u marketinške svrhe bez vašeg izričitog pristanka. Možemo otkriti osobne podatke kako bismo odgovorili na zakonske zahtjeve, proveli naša pravila, odgovorili na tvrdnje da objava ili drugi sadržaj krši tuđa prava ili štiti nečija prava, imovinu ili sigurnost. Takve će se informacije objaviti u skladu s važećim zakonima i drugim propisima. Mi također možemo dijeliti osobne podatke s pružateljima usluga koji pomažu u našem poslovnom poslovanju, te s članovima naše korporativne obitelji, koji mogu pružiti zajednički sadržaj i usluge i pomoći u otkrivanju i sprečavanju potencijalno nezakonitih radnji. Ako planiramo spojiti ili ga pribaviti drugi poslovni subjekt, možemo dijeliti osobne podatke s drugom tvrtkom i tražit ćemo da novi kombinirani subjekt slijedi ovu politiku privatnosti u odnosu na vaše osobne podatke.

Pristup

Osobnim podacima koje ste nam pružili možete pristupiti ili ažurirati u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate na www.beallindustry.com

sigurnosti
Podatke tretiramo kao imovinu koja mora biti zaštićena i koristimo puno alata za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa i otkrivanja. No, kao što vjerojatno znate, treće strane mogu nezakonito presresti ili pristupiti prijenosu ili privatnoj komunikaciji. Stoga, iako vrlo naporno radimo na zaštiti vaše privatnosti, ne obećavamo i ne biste trebali očekivati da će vaši osobni podaci ili privatna komunikacija uvijek ostati privatni.
General
Možemo ažurirati ovo pravilo u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenih i uvjeta na ovoj web stranici. Svi izmijenjeni uvjeti automatski stupaju na snagu 30 dana nakon što su prvobitno objavljeni na web mjestu. Ako imate pitanja u vezi s ovim pravilima, pošaljite nam e-poštu.