201 Zavojnica od nehrđajućeg čelika

Detalji o proizvodu

Beall Industry Group je profesionalni i iskusni proizvođač preciznih traka od nehrđajućeg čelika, klijentima isporučujemo širok raspon zavojnica, traka debljine 0,1-3,0 mm i širine 10-800 mm. Uz najmoderniju opremu i naprednu tehnologiju, ne štedimo napore na opskrbi zavojnica od nehrđajućeg čelika vrhunske kvalitete.

 

Temperatura zagrijavanja za trake od nehrđajućeg čelika tipa 201 je 1850-2000 ° F. Za hlađenje karbida u otopini i sprečavanje preosjetljivosti, potrebno je brzo hlađenje kroz oborine karbida (1500–800 ° F). Trake od nehrđajućeg čelika 201 ne mogu se očvrsnuti termičkom obradom, već se mogu očvrsnuti samo hladnom obradom. Te se trake mogu zavariti svim uobičajenim metodama na 18% kroma, 8% nikalnih čelika. Metal punila za uobičajene analize krom-nikal može se koristiti. Slično drugim austenitnim nehrđajućim čelikom u kojima ugljik nije kontroliran ispod 0,03%, trake od nehrđajućeg čelika tipa 201 podložne su intergranularnoj koroziji u području zavarivanja zahvaćenom toplinom. Ove trake su otporne na širok raspon blagih do umjereno korozivnih sredina, otpornosti na koroziju približavaju se tipu tipa 301 i uspješno su zamijenjene za 304 u mnogim blagim sredinama.


Beall Industry Group jedan je od vodećih proizvođača i dobavljača traka od nehrđajućeg čelika China 201, a također smo profesionalna tvrtka s tvorničkom proizvodnjom. Dobrodošli na veleprodajne trake od nehrđajućeg čelika niske cijene od nas.


Pakiranje:

Svi Beall-ovi proizvodi se pakiraju, skladište i prevoze u skladu s međunarodnim propisima.


Proizvodi su omotani papirima i čeličnim prstenovima protiv hrđe kako bi se spriječila oštećenja. Identifikacijske oznake su označene u skladu sa standardnom specifikacijom ili uputama kupca. Posebno pakiranje je dostupno prema zahtjevu kupca. Drvena kutija je dostupna za posebnu zaštitu. Na zahtjev se mogu ponuditi i druge vrste pakiranja.Hot Tags: Traka zavojnice 201 201 od nehrđajućeg čelika, proizvođači, dobavljači, cijena, prodaja
Upit

You Might Also Like