AOD peć

AOD peć (peć za dekarburizaciju argonovog kisika) oprema za pročišćavanje za pročišćavanje argona kisikom. Oblik je sličan obliku pretvarača.
Metoda AOD peći (tj. Dekarburizacija argonovog kisika) naprednija je tehnologija za rafiniranje nehrđajućeg čelika. Korisni model ima prednosti jednostavne opreme, praktičnog rada, snažne prilagodljivosti, malih ulaganja i niskih troškova proizvodnje, a široko se koristi.
Peć za rafiniranje

Peć za rafiniranje je talilna oprema u industriji vruće prerade, a najčešće se koristi u topionici za konačni postupak razgradnje i legiranja rastaljenog čelika u željeznoj metalurgiji. Uređaj koji se koristi za rafiniranje uklanjanja grubog metala u metalurgiji obojene ili čelike.
Postoje različite klasifikacije ovisno o namjeni topljenja. Glavna proizvodna oprema je peć za rafiniranje RH i peć za rafiniranje LF.
Vakuumska peć

Vakuum peć, to jest vakuumski sustav u određenom prostoru šupljine peći, ispušta se dio šupljine peći, tako da je tlak u šupljini peći manji od standardnog atmosferskog tlaka. Prostor unutar pećne komore je, dakle, u vakuum stanju, a to je vakuum peć. Uglavnom se koristi za vakuumsko topljenje, otplinjavanje, žarenje električnih vakuumskih dijelova, lemljenje metalnih dijelova i brtvljenje keramičkim metalima.
Peć za topljenje s elektroslagom

Elektroslačna peć za topljenje je električna peć, koja rafinira određene čelike ili legure primjenom metode zaštite šljake od zraka. Elektroslagno taljenje obično se vrši pod atmosferskim pritiskom, a vakuumske jedinice prema potrebi se mogu konfigurirati za pročišćavanje vakuumom.
Metoda elektroplaštanja je jednostavna i laka za kontrolu, a čelični je uložak zbijen, a kvaliteta površine dobra.
Stroj za ljuštenje

Mašina za ljuštenje uglavnom koristi tehnologiju rezanja vrtlog vrtloga kako bi ostvarila brzo ljuštenje vanjske površine okruglog čelika, kako bi se poboljšala kvaliteta proizvoda od okruglog čelika. Može ukloniti oksidni sloj i nedostatke proizvoda u procesu prerade, tako da se kvaliteta proizvoda može poboljšati kako bi se zadovoljile potrebe različite proizvodnje.
Stroj za čekić

Stroj za čekić je najčešće korištena vrsta opreme za kovanje. Stroj s čekićem je stroj koji je bačen teškim čekićem ili obrađen vanjskom silom kako bi izazvao gibanje velike brzine kako bi se stvorila kinetička energija koja bi radila na praznom sloju i uzrokovala plastičnu deformaciju.
Stroj čekića ima jednostavnu strukturu i dobru prilagodljivost procesa. To je danas glavna oprema za proizvodnju kovanja.
Kemijska analiza

Kemijska analiza metala uglavnom pruža poduzeću točne podatke o elementima metalnih materijala. Kroz analizu kemijskog sastava brzo možemo odrediti različite komponente u proizvodu, pomoći nam identificirati materijale, komponente i sadržaje, osigurati da sirovine ispunjavaju zahtjeve sastava, pomoći tvornici u kontroli kvalitete materijala i smanjiti probleme s kvalitetom proizvoda.
Fizička analiza

Otpornost metalnih materijala na oštećenja pod opterećenjem naziva se mehaničkim svojstvima. Primijenjena svojstva opterećenja su različita, a mehanička svojstva potrebna za metalne materijale također će biti različita.
Naša tvornica pruža fizičku analizu kako bi se osiguralo da sva mehanička svojstva proizvoda mogu udovoljavati svim vrstama standardnih sustava i udovoljavati zahtjevima kupaca za mehaničkim svojstvima proizvoda.